Události ze dne 22.2.2024

23.02.2024 06:46

V 10.09 hodin byli strážníci přivoláni do ulice Čs. armády, neboť tam na vyhrazeném parkovacím místě, určeném pro automobil invalidy, stálo vozidlo bez příslušného označení. Hlídka s přítomným řidičem vyřešila jeho dopravní přestupek na místě pokutovým příkazem.

Po čtrnácté hodině obdržela městská policie informaci, že u dopravního semaforu v křižovatce ulic Vrchlického a Palackého třída došlo k technické závadě, přičemž nefunguje světelný signál zelené barvy určený chodcům. Operátor městské policie toto sdělení předal příslušnému pracovníkovi technických služeb, jenž přislíbil, že uvedený semafor pověří.

V 17 hodin se dostavila na služebnu městské policie žena, jež strážníkům předala cizí mobilní telefon, který zaregistrovala odložený v Topolské ulici. Hlídka tento přístroj, jehož pouzdro obsahovalo finanční hotovost, prozatím uložila na služebně, kde jej následně vyzvedla jeho majitelka.

O třicet minut později bylo oznámeno na linku 156, že v areálu jisté společnosti v Kozojedech se nachází srna, zachycená v oplocení. Operátor městské policie o tomto sdělení informoval pracovníka příslušné firmy, jenž přislíbil, že do jejich areálu vyšle technika, aby učinil potřebné kroky.

V 17.57 hodin vyjeli strážníci k supermarketu v Poděbradově ulici, protože tam postával muž popíjející pivo, jenž křičel na kolem jdoucí lidi. Hlídka dotyčného člověka, orientovaného místem i časem, vykázala.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑