Události ze dne 25.2.2024

26.02.2024 13:40

Před desátou hodinou dopolední obdržela městská policie informaci, že v Koželužské ulici pod Kopanicí stojí automobil na zeleni. Po příjezdu strážníků se k tomuto vozidlu dostavil řidič a po vyřešení přestupku s hlídkou automobil přeparkoval.

V 15.21 hodin byli strážníci přivoláni do Malecké ulice, neboť tam parkoval automobil v místě s vodorovným dopravním značením žluté barvy. Hlídka na uvedené vozidlo umístila výzvu pro nepřítomného řidiče.

Po sedmnácté hodině požádal městskou policii o spolupráci operační důstojník PČR, a to vzhledem k vytížení vlastních hlídek, neboť bylo třeba, aby strážníci prověřili Muzeum loutkářských kultur, odkud přišel signál o možném narušení této budovy. Operační důstojník dodal, že přivolaná odpovědná osoba je již na cestě do muzea. O několik minut později hlídka obdržela informaci od PČR, že přítomnosti strážníků na místě není zapotřebí, neboť celá situace se již vyřešila.

V 17.12 hodin bylo oznámeno na linku 156, že u jednoho z automobilů stojících na parkovišti na Resselově náměstí blikají světlomety. Hlídce se podařilo kontaktovat jeho majitele, jenž se dostavil na místo a světlomety vypnul.

Po osmnácté hodině vyjeli strážníci do Lázeňské ulice, neboť tam nesprávně stojící automobil znemožnil ostatním vozidlům projetí. Hlídka u příslušného automobilu zastihla řidiče, jenž vykládal náklad. Po dokončení této činnosti muž vozidlo přeparkoval, čímž byla průjezdnost uvedené ulice obnovena.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑