Události ze dne 6.6.2024

10.06.2024 16:14

Krátce před osmou hodinou v Husově ulici strážníci během pochůzkové činnosti zjistili, že na cyklostezku spadla ulomená větev ze stromu rostoucího na soukromém pozemku. Hlídka kontaktovala odpovědnou majitelku tohoto stromu. Tato přislíbila, že spadlou větev odstraní. Během následně provedené kontroly místa strážníky byla již větev odklizena.

V 9.29 hodin se obrátil na městskou policii obyvatel Havlíčkovy ulice s tím, že do jeho domu vlétl dezorientovaný dravý pták. Hlídka dravce odchytla a převezla na služebnu, kde si ho převzal do péče přivolaný pracovník Záchranné stanice Pasíčka.

Po desáté hodině vyjeli strážníci v rámci preventivní kontroly k supermarketu v Poděbradově ulici, kde zastihli dva lidi bez domova, kteří se nevhodně chovali ke kolemjdoucím zákazníkům. Hlídka uvedené osoby z místa vykázala.

Přesně v jedenáct hodin bylo oznámeno na linku 156, že na Resselově náměstí je nesprávně zaparkován automobil přímo před vjezdem do dvora budovy pošty. Hlídka místo prověřila, avšak toto vozidlo zde již nebylo.

V 18.50 hodin byli strážníci přivoláni do Poděbradovy ulice s tím, že u supermarketu postávali lidé bez domova, kteří obtěžovali kolemjdoucí osoby. Hlídka uvedenou trojici osob pro nevhodné chování z místa vykázala.

Přibližně o hodinu později obdržela městská policie informaci, že v Úzké ulici se pohybuje bezdomovec, který může být pod vlivem drog. Hlídka prověřila celou ulici i okolí, avšak tento muž se zde již nenacházel.


Důležitá telefonní čísla

156 - tísňová linka městské policie

469 657 826 - běžná telefonní linka
 

150 - Hasičský záchranný sbor

155 - Zdravotnická záchranná služba

158 -  Policie České republiky

Časté dotazy

Zřizovatel

Město Chrudim

Užitečné odkazy

Registrace psa do systému ČIPES
 
 CEREK           Sportovní areály města Chrudim
Útulek Chrudim      Záchranná stanice živočichů a ekocentrum Pasíčka
    Policie ČR         Informační centrum
      
 

© 2024, Město Chrudim – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na WebArchitect | SEO a internetový marketing

Nahoru ↑